Onze Accommodatie

Paardensport Chardon is een veelzijdig familie bedrijf waar inmiddels de derde generatie actief is in de paardensport. Vlak bij de Randstad in het groene Midden Delfland hebben we alle mogelijkheden gecreeerd om de paardensport te beoefenen, van recreatief tot en met topsportniveau, onder vakkundige begeleiding.

Ligging; vlak bij de A4, direkt aangesloten aan het groengebied Midden Delfland met prachtige ruiterpaden. (Ruiterpadenmiddendelfland.nl) 
Stalling; ruime, frisse en lichte boxen. Stro bedding. Wasplaatsen, solarium, beveiligde zadelruimten. 
Trainingsfaciliteiten; Paddocks, longeerbaan, 40mtr-80mtr buitenrijbaan, 20mtr-65mtr binnenrijbaan, 20mtr-40mtr binnenrijbaan.
Overdekte trainingsmolen. Eventing terrein en trainingsbaan voor de mensport. Alle banen beschikken over een all weather bodem van de firma Agterberg.
Instructie; voor onze pensiongasten is er een goed opgeleid instructie team om de ruiters in de verschillende disciplines te begeleiden.
In de zomer is er gelegenheid voor weidegang.

 

 

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok